Sneeuwhoogte Zell am See

Laatste update maandag 18 december 2017

Actuele sneeuwhoogte Zell am See

Sneeuwhoogte Zell am See, op deze pagina vind je alle over de condities in het dal, in het dorp en op de berg. Zell am See is een sneeuwzekere wintersportbestemming aangezien je er altijd voor kunt kiezen om te gaan skiën op de gletsjer van het nabijgelegen Kaprun. Naast de sneeuwhoogte Zell am See presenteren we op deze pagina de status van het skigebied, het aantal geopende pistekilometers en het aantal geopende liften. Informatie over de sneeuwverwachting Zell am See vind je op de weerpagina. In een uitgebreide weersverwachting vermelden wij het weer van vandaag en de komende dagen. Alles wat je wilt weten over de sneeuwhoogte Zell am See vind je op deze pagina.

Sneeuwhoogten gebied Zell am See - Kaprun

1976 m
3029 m
116 cmBerg
30 cmDal
30 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Zell am See.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Zell am See valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Zell am See - Kaprun

Status pistes
Toestand pistes: goed
Aantal pisten open: 53
Aantal liften open: 43 van de 49 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -7°C | 0°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Zell am See

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Zell am See is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Zell am See momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Zell am See
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten